İZMİR / BUCA - İsmet Yorgancılar Ortaokulu

İsmet Yorgancılar Ortaokulu

İZKENT MAH. 1311 SK. NO: 2 BUCA / İZMİR
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ.
Başarılar
Okulumuzda 2 öğrencimiz Fen Lisesine her sene ortalama 20 öğrencimiz Anadolu Liselerine 25 öğrencimizde Anadolu Meslek ve Meslek Liselerine yerlemişlerdir.
Öğretim Şekli :
OTOBÜS VE MİNİBÜSLE ULAŞIM İMKANI VARDIR.
BUCA İZKENT MAHALLESİNDEDİR.
İL MERKEZİNE 10 İLÇE MERKEZİNE 2 KM. UZAKLIKTADIR.