İZMİR / BUCA - İsmet Yorgancılar Ortaokulu

Kas

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından "15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI" hazırlanmıştır. Bu çalışmada öğrencilerimiz 15 Temmuz Günü'nün anlam ve önemi, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakârlık, şehit ve gazilerimizin hatıralarının yaşatılması konularına yer vermiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Haz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından "15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI-MAYIS 2022" hazırlanmıştır.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Yusuf ZENCİR'in kurucusu olduğu eTwining Yeteneğimi Oyunlarla Keşfediyorum Projesinin Sanal Sergisi paylaşıldı.

Sanal sergimizi ziyater etmek için aşağıdaki linki tıklayınız lütfen

eTwining Yeteneğimi Oyunlarla Keşfediyorum Projesinin Sanal Sergi

Nis

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

e Twinning "Yeteneğimi Oyunlarla Keşfediyorum" projemiz kapsamında proje öğrencileri tarafından hazırlanan okul tanıtım videomuz.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Yusuf ZENCİR eTwinning Yeteneğimi Oyunlarla Keşfediyorum projesi kapsamında kodlama haftası etkinlikleri ile hazırladığı projeyle hem öğrencilerimiz hemde hocamız mükemmellik belgesi ile onurlandırılmışlardır. Öğretmenimizi ve projdeki görevli öğrencilerimizi kutlıyoruz.

Nis

eTwinning Yeteneğimi Oyunlarla Keşfediyorum projesi kapsamında öğrencilerimizle Cumhuriyet Bayramımızı eğitsel oyunla kutladık ve Yaşasın Cumhuriyet yazdık.