İZMİR / BUCA - İsmet Yorgancılar Ortaokulu

Şbt

Duatlon İzmir M3 Kızlar B kategorisinde okulumuz 7/B sınıfı öğrencisi Nehir UYAR 3. olmuştur. Kendisini tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

T.C. Sağlık Bakanlığı Tarafından Hazırlanan Sunumları Aşağıdaki Bağlantıdan İzleyebilirsiniz

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından "15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI" hazırlanmıştır. Bu çalışmada öğrencilerimiz 15 Temmuz Günü'nün anlam ve önemi, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakârlık, şehit ve gazilerimizin hatıralarının yaşatılması konularına yer vermiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Projeye 7/D sınıfından öğrenciler katılmaktadır. Proje 4 okulun ortaklığında 6 öğretmen tarafından yürütülmektedir. Proje ortağı okullar ise okulumuz İzmir/Buca İsmet Yorgancılar Ortaokulu, İzmir/Karabağlar Şerif Remzi Ortaokulu, Hatay/Avanos Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu ve Bursa/Mudanya Turhan Tayan Anadolu Lisesidir.

Kas

Ekm

Projemizde görevli öğrencilerimiz CodeWeek etkinliklerine katılımından dolayı belge aldılar

Ekm

Okul öğretmenimiz Yusuf ZENCİR'in Yeteneğimi Oyunlarla Keşfediyorum adlı e Twinning projesi için öğrencileri ile hazırladığı CodeWeek bahçe etkinlikleri panosu

Ekm

Okulumuzda Codeweek (Kod Haftası) etkinlikleri yapıldı.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

İlköğretim haftasını okulumuzda kutladık.